Последни текстови

Краток водич за здрав имун систем (дел 2)

Кои нешта се најважни за правилна работа на нашиот имун систем? Како што кажавме и претходно, прво и основно на тема имун систем, е тоа дека ви треба здрав имун систем кој работи правилно, а не стимулиран или силен имун систем (кој уништува сè пред себе). Автоимуните болести сè уште се истражуваат, многу работи околу …

Љубовта долго трпи, љубовта е милостива, љубовта не завидува, не се фали, не се вообразува; не се однесува непристојно, не го бара своето, не се раздразнува.Не држи сметка за зло; не и се радува на неправдата, а и се радува на вистината; се премолчува, се верува, на се се надева, се трпи.Љубовта никогаш не престанува: А другите дарби: ако се пророштва - ќе се остранат; јазици - ќе замолкнат; ако е знаење ќе исчезне.

1 Коринтјаните 13:4-8

© 2008-2019 sdakavadarci.com