Преживеј го животот – клучевите на менталното здравје

Сите предавања:

петок 2.11.2018 од 18:00 часот

Сила на менталното здравје

сабота 3.11.2018 од 18:00 часот

Умот - инспирација и архитект на животот

недела 4.11.2018 од 18:00 часот

Биологија на слободната волја

понеделник 5.11.2018 од 18:00 часот

Љубов - закон на животот

вторник 6.11.2018 од 18:00 часот

Простувањето - принцип на исцелувањето

Предавач: Владо Хавран, теолог од Белград

Предавањата ќе се одржат од 2 до 6 ноември во големата сала на Христијанската адвентистичка црква во Кавадарци, на ул. Кирил и Методија број 7 (кај училиштето „Страшо Пинџур“).

Не пропуштајте ја воведната вечер!

Тоа ќе биде настан кој се доживува еднаш во животот.

Почеток во 18.00 часот

© 2008-2019 sdakavadarci.com