ПЕТ РАБОТИ ВО ЖИВОТОТ ШТО НЕ МОЖАТ ДА СЕ ВРАТАТ

Девојка чекала авион во чекална на еден голем аеродром. Бидејќи требало долго да чека, решила да купи книга за времето побрзо да и мине. Со книгата купила и бисквити. Седнала во ВИП чекалната за да чита на мир. Покрај неа имало масичка на која ја ставила кесичката со бисквити, а од другата страна се наоѓал …