Стапици на сатаната

1 Јованово 2:15. „Не љубете го светот и сè што е во него. Ако некој го љуби светот, во него нема љубов од Отецот.“ Не знам дали сте гледале еден инересен начин како ги фаќаат мајмуните во Африка. Во еден вид тиква, нешто како нашиве лејки, ќе направат мал отвор, толку само да може мајмунот …