БЕВМЕ ПРЕДУПРЕДЕНИ!

Уште еден филм кој зборува за уништувањето на светот, овие денови имаше своја премиера. Веќе некое време Hollywood е многу заинтересиран за апокалиптичните тематики, кој се на големо застапени во многу филмови. Помеѓу режисерите и сценаристите се истакнува Roland Emmerich кој пред неколку години (2004) “не воодушеви” исто така со еден дел на слична тематика …