Божја љубов

Знам Боже дека Твојата љубов е над моите сваќања. Ти благодарам што каде и да одам и што и да се случи јас никогаш нема да ја изгубам твојата љубов. Амин И ние ја запознавме и веруваме во љубовта која Бог ја има кон нас. Бог е љубов и кој останува во љубовта останува во …