Извештај од Босна

Посветување на две бебиње во Сараево После еден долг период црквата во Сараево имаше предност да ги слуша радосните гласови на малите бебиња Инес Ањум и Рахела Леа Станик. Во сабота 22 ноември тие беа посветени и донесени пред Бога. За нивните родители тоа беше еден прекрасен ден а уште повеќе што својата радост можеа …