ЗДРАВЈЕ НА ДВЕ ТРКАЛА

Слобода, природа, дрвја, земја, вода, уживање, адреналин. Вака вљубениците во велосипедизмот ги опишуваат своите авантури на две тркала. Искачувањето по стрмнини, вртоглавото спуштање низ тесните шумски патчиња, ударите на ветрот в лице се мевлем за духот и за телото. Независно дали ќе ја изберете блиската шумичка, планината или урбаната џунгла, чувството на слобода и борбата …