Душевен мир

Боже мој ти благодарам за радоста што ми ја донесуваш во мојот живот. Помогни ми да го најдам мојот душевен мир во Тебе и се што Ти ми даваш. Амин Веселото срце е одличен лек, а невеселиот дух ги суши коските. (Пословици 17:22) Нека вашето однесување биде слободно од среброљубие. Бидете задоволни со она што …