ТРЕБА ЛИ ДА СЕ ЈАДЕ МЕЃУ ОБРОЦИ

Сигурно ќе ве изненади фактот дека педесет од секои сто жители на нашата планета заминуваат на спиење без храна, затоа што едноставно немаат што да јадат. Да, светот во кој живееме пијан е од незапаметено изобилство, од една страна, а сепак од друга страна, стотици илјади, па и милиони, немаат доволно храна. Фала на Бога, …