Средување на иритантите

Бараната промена е уметност од 3 чекори. Еве како. Веднаш по венчавката, започнува и процесот. Таа прекрасна, „совршена“ личност започнува да те иритира. Се појавува однесување какво што никогаш не си можел да го замислиш. Откриваш дека твојот партнер не знае како да здипли, крпи, готви, и не изгледа заинтересирано да научи. Твојот партнер знае …