КОНЦЕРТ НА ГРУПАТА ,,АВЕНИС,, ВО СКОПЈЕ

На 20 март 2010 година музичката група “Авенис“ од црквата Петар поп Арсов гостуваа во месната црква Влае во Скопје каде во присуство на поголем број на верници, пријатели и гости изведоа осум песни во прослава на Господа. Имено групата “АВЕНИС“ на латински “Авену“ што во наш превод значи “Татко наш“ е млада тинеџерска група …