ИЗВЕШТАЈ ОД СКОПЈЕ

На 23 и 24 мај 2009 година месната црква Влае беше домаќин на гостите од Хрватска, Србија и Бугарија кои ја посетија нашата црква и кој учествуваа на интернационалниот турнир во мал фудбал во организација на спортското рекреативно друштво ,,Гофер,, од Скопје. Гостите пристигнаа уште во петок, во поладневните часови и беа сместени кај нивните …