Морален пад

Како можеме да очекуваме дека Бог ќе ни го даде својот благослов и заштита кога ние одамна сме му рекле да не остави на мир? А, бидејќи тој е внимателен и ги почитува нашите одлуки мирно се оддалечил. Ми се чини дека сево ова започна многу одамна кога некој рече дека не сака никакви молитви …