Mинатото зборува за иднината – Загубените градови

Секоја година мноштво археолози и нивни соработници копаат под урнатините и под пустинскиот песок на Средниот исток.Со помош на остатоците на грнчаријата и на други ракотворби што ги откриваат, тие ја реконструираат историјата на древните времиња. На виделина излегле некои чудесни некогаш загубени градови. Либан На подрачјето на прекрасната, со војна опустена земја Либан, се …