Секогаш имај Надеж

Џени Хериксон во осумнаесеттата година од својот живот била прогласена за најдобар атлетичар во својата школа. Меѓутоа една недела драстично се се променило. Џени и нејзината сестра во недела отишле на плажа. Тие решиле да скокаат во езерото од некоја висока карпа. Џени скокнала прва но не приметила дека водата е плитка. Во обидот да …