ТАЖНО Е, ЗАР НЕ?

ТАЖНО Е како 10 денари изгледаат многу кога ќе се понесат на црква, но толку малку кога се ќе се понесат во продавница. ТАЖНО Е колку долго изгледа кога му служиме на Бог еден час, но колку брзо поминуваат 60 минути во еден фудбалски натпревар. ТАЖНО Е колку долго изгледаат неколку часови поминати на црква, …

БЕВМЕ ПРЕДУПРЕДЕНИ!

Уште еден филм кој зборува за уништувањето на светот, овие денови имаше своја премиера. Веќе некое време Hollywood е многу заинтересиран за апокалиптичните тематики, кој се на големо застапени во многу филмови. Помеѓу режисерите и сценаристите се истакнува Roland Emmerich кој пред неколку години (2004) “не воодушеви” исто така со еден дел на слична тематика …