Активности во Струмичкиот округ

На 23 и 24 декември во Заводот за Заштита и рехабилитација во Банско и во Ново Село беа поделени пакатчиња од АДРА од Германија за децата во Македонија. Пред поделбата на пакетчињата во Заводот за заштита и рехабилитација децата имаа кратка програма со песнички, меѓу кои една беше за Христовото раѓање како и за Новата …