РЕШЕТЕ ГИ ПРОБЛЕМИТЕ СО СТОМАКОТ

Секој од нас понекогаш има проблеми со варењето, мачнина или надуеност во стомакот. Овие тегоби можат релативно лесно да се надминат со мали промени во животните навики или исхраната. ЗАПЕК Под запек се подразбира неуредно празнење на цревата така што минуваат и по неколку дена без да се изврши таа потреба и потребен е напор …